...

Mickan Sandelin som leder målarkursen undervisar och är verksam i alla tekniker så du kan känna dig fri här att välja. Hon är en aktiv konstnär med flera utställningar varje år – med 40 års erfarenhet av att ge målarkurser – glad och utåtriktad – och med utbildning i botten. Mickan har haft internationella Vecko-Målarkurser i flera år nu – bland annat till Kreta, Toscana och Mallorca – men i Sverige mycket längre!

Själva målarundervisningen är inriktad på att lära sig saker och föra det hela till en ny och högre nivå. Mickan är en aktiv konstnär i första hand – och lär ut hantverket – och det handlar således inte om att bara “måla”.
När man åker härifrån skall man ha lärt sig något – fått något nytt – att ta med sig i sin utveckling som målare.
De flesta deltagare – på olika nivåer – är mycket hängivna.
Vi har alla nivåer på målarkursen och det är gemensamma genomgångar men också skräddarsydd personlig kontakt – för att ge precis det som behövs för att komma vidare för var och en.
Ni har full tillgång till Mickan Sandelin under hela veckan.

Upplägg är över 5 fulla dagar med måleri – med frukost – fika – lunch – middag + en utflyktsdag. All mat är hemlagad och det mesta är gårdens egna produkter – det mesta är ekologiskt. Det ingår en cooking-class och en örtvandring i trädgården. Undervisningen är gemensamma genomgångar och individuell skräddarsydd kontakt – med olika uppgifter.
Vill du veta mer i detalj om kursens undervisning får du gärna kontakta Jovis Ateljé så reder vi ut alla dina frågor snabbt.

Självklart kan en icke-målande partner hänga med som sällskap!
Det finns pooler, kalla viner och det går utmärkt att hänga bredvid målarkursen och även göra små utflykter själv i omgivningen.

På målarresorna är det mycket måleri varje dag – och du har tillgång till Mickan under hela tiden. Hon kommer tillsammans med dig finna ut vad du behöver för att gå vidare.

 
 

Det dagliga grundschemat:
————————
8.30- 9.30 Frukost

9.30 – 12.30 Målarkurs (fika vid 11.00)

13.00 – 14.30 Lunch

15.00 -18.00 Målarkurs (vin, vatten och tilltugg till genomgången)

19.30 – 21.30 Middag
————————
Allt är mycket vänligt och vi skrattar oss genom alla kurser har jag märkt efter flera år.

Det finns sköna pooler, de vackra husen, panorama utsikt över kullar och hav i det pastorala landskapet, och alla härliga människor och möten!
Mitt i allt detta blir det naturligtvis massor av målning – alla tekniker – akvarell, akryl och olja.
Trots alla beskrivningar om saker runt det hela så är det målningen som står i centrum – det som vi sysslar med från morgon till kväll enligt schemat – och det som de allra flesta är helt fokuserade på – men vi skräddarsyr så gott det går – enligt allas önskningar.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.